Aktuality

DMACK Rally 2013 - Majstrovstvá Slovenska

Len pár týždňov nám ostáva do začiatku novej sezóny automobilových súťaží, do ktorej vykročia súťažné posádky 5. apríla 2013 v maďarskom meste Eger. V týchto dňoch Výkonný výbor SAMŠ schválil spoluprácu s reklamným partnerom – výrobcom pneumatík DMACK a slovenský šampionát sa uskutoční podobne ako v predošlých dvoch sezónach pod názvom DMACK RALLY 2013 - Majstrovstvá Slovenska.

Táto spolupráca pomôže na jednej strane organizátorom jednotlivých podujatí a na druhej strane pomôže súťažným posádkam spoznávať súťažné pneumatiky značky DMACK.

Do kalendára DMACK RALLY 2013 je v tejto sezóne zaradených šesť súťaží. Prvá z nich – Eger Rallye 2013 odštartuje, ako sme už uviedli, začiatkom apríla. Seriál Majstrovstiev Slovenska bude pokračovať v prvý májový týždeň na jubilejnom dvadsiatom ročníku Rally Prešov, ktorá je v tomto roku zaradená aj do FIA Európskeho pohára. Následne sa kompletný súťažný peletón presťahuje na západ do Topoľčian, kde sa v prvých dvoch júnových dňoch uskutoční XIV. Ročník Rally Tríbeč. Koncom júla nastane opäť sťahovanie, tentoraz však pod tatranské štíty, keďže v posledný júlový týždeň sa súťažné posádky predstavia v okolí Popradu na Rallye Tatry. Na zaujímavých tratiach Gemera budú súťažiaci zápoliť o prídel majstrovských bodov na Rally Lubeník v polovici augusta. Začiatkom septembra bude šampionát pokračovať na našej najstaršej súťaži - 39. ročníku Rally Košice. Na súťaží, ktorá dá bodku za tohoročnou sezónou slovenskej rally si účastníci budú môcť opäť zmerať svoje sily s najlepšími posádkami od našich južných susedov, keďže košická rally bude okrem FIA Zóny strednej Európy zaradená aj do maďarského šampionátu.

05. - 07.04    Eger Rallye 2013    
03. - 05.05    XX. Rally Prešov
31.05 -02.06    XIV. Rally Tríbeč
26. - 27.07    Rallye Tatry 2013
16. - 17.08    V. Rally Lubeník
05. - 07.09    39. Rally Košice

Prajeme všetkým účastníkom seriálu DMACK RALLY 2013 - Majstrovstvá Slovenska – či sú to súťažiaci, diváci, fanúšikovia alebo organizátori peknú sezónu, strhujúce zápolenie, zaujímavé zážitky a bezproblémový priebeh všetkých súťaží.


<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb