Aktuality

Pozývame vás do Ruskova na slalom

Už len pár dní chýba do soboty 4. júla 2009, keď odštartuje GEOMETRA SK 5. Ruskovský slalom.
Účastníci tohoto automobilového podujatia budú zápoliť o body do FIA CEZ SLALOM TROPHY (Zóna strednej Európy), o body do seriálu Majstrovstiev Slovenska v automobilovom slalome 2009 ale aj amatérski pretekári dostanú možnosť zmerať si navzájom svoje sily a zároveň svoje schopnosti porovnať s majstrami v slalome či už slovenskými alebo zo zahraničia.

Organizátorom preteku je Auto Klubu Košice v spolupráci s Obecným športovým klubom v Ruskove. 
Zúčastniť sa slalomu môžu pretekári – držitelia licencie jazdca, ktorú vydala niektorá ASN štátu patriaceho do Zóny strednej Európy, ale môžu sa ho zúčastniť aj amatéri. V kategórii amatér môžu súťažiť všetci záujemcovia o motoristické súťaže ak spĺňajú podmienku, že majú 18 rokov a sú vlastníkmi vodičského preukazu skupiny B. Pretekať môžu buť so sériovým vozidlom bez úprav, v technickom stave podľa osvedčenia o evidencii vozidla alebo s vozidlom s tuningovými úpravami. Na jednom vozidle sa môžu striedať dvaja pretekári. Držitelia licencie jazdca môžu pravdaže pretekať aj s vozidlom, pre ktorý je vydaný športový preukaz v skupine A, N, F, E1, H.

 

Pre súťažiacich sú pripravené 3 slalomové skúšky na jednej trati o dĺžke 1475 metrov a už tradičný ruskovský guláš. Prezentácia účastnikov bude  na Obecnom úrade v sobotu v čase od 7:15 do 8.50 hod. Takže ostáva už len dúfať, že počasie nesklame a že na zaujímavé športovo-motoristické zápolenia doplnené ďalším doprovodným programom sa bude usmievať aj slniečko.

Tešíme sa na stretnutie v Ruskove.

 

Organizačný výbor  





<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb