Aktuality

Rally Košice 2009 mení termín i názov

Organizátori košickej rally zaradenej do Mediaracing Majstrovstiev Slovenska museli pristúpiť k zmene termínu podujatia.

 

Termín, ktorý prihlásil Auto Klub Košice do zónového FIA kalendára pre túto súťaž ešte v júni vlaňajšieho roka si zvolili aj poľskí organizátori Rajdu Dolnoslaského a maďarskí organizátori Generali Rallye v Nyirádi. Vzhľadom na skutočnosť, že sa jedná o poslednú súťaž tohoročného šampionátu vo všetkých troch štátoch a taktiež vzhľadom k tomu, že slovenský šampionát je otvorený pre účastníkov z krajín FIA CEZ – zóny strednej Európy chceme dať všetkým posádkám zúčastňujúcim sa nášho majstrovstva rovnakú šancu bojovať o lepšie umiestnenie. Zvolili sme nový termín konania podujatia, ktorý bol ako prvý voľný v kalendároch susedných štátov a to 6. – 7. november 2009.

 

Veríme, že počasie nás nezaskočí svojimi vrtochmi a že všetci účastníci – či už súťažiaci alebo usporiadatelia zažijú peknú bodku za tohoročnou sezónou automobilových súťaží. 

 

Generálnym reklamným partnerom tohoročného nášho podujatia sa stala spoločnosť Szilcar s.r.o. a súťaž sa uskutoční pod názvom 35. Ford Szilcar Rally Košice.

 

Všetky ďalšie informácie o podujatí budeme postupne prinášať na webstránke nášho Auto Klubu www.rallye.sk

 

Auto Klub Košice



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb