Aktuality

2. Snehuliak Rally

Ani sme sa nenazdali a je tu koniec ďalšej rally sezóny a tým aj čas nového „Snehuliaka“.

Vlani pri príprave premierového ročníka sme váhali, či sa naša myšlienka na zorganizovanie stretnutia „rally blízkych“ osvedčí aj v praxi. A zdá sa, že áno. Pokiaľ vieme, tak všetci účastníci vlaňajšej Rally Snehuliak sa cítili príjemne, dobre sa spoločne zabavili, niektorí viac a iní menej intenzívne si zasúťažili a preto pri odchode sme si sľubovali - repete o rok !

Rok sa s rokom zišiel a my sme začali pripravovať ročník druhý. Dohodli sme sa, že to, čo bolo dobré ponecháme a čo bolo menej dobré sa pokúsime vylepšiť. Posunuli sme trochu termín – to znamená, že toho roku sa stretneme o týždeň neskôr a to v dňoch 22. – 24.1.2010. Váhali sme nad priestormi, vlaňajšie sa nám páčili ale boli trochu tesné a dúfame, že toho roku, sa naša „rodinka“ ešte rozrastie. Vhodné priestory sme našli v Hoteli Sorea v Lubovnianských kúpeloch.

Rozhodne ponechávame pôvodný formát stretnutia – čiže opäť to bude stretnutie rallistov o rally, s rally, po rally ... a pred rally. Zúčastniť sa ho môžu všetci aktívni účastníci slovenského rally šampionátu – jazdci, organizátori, rozhodcovia a tiež všetci členovia súťažných teamov, vítaní sú aj zástupcovia médii.

Rally Snehuliak začne v piatok 22. januára 2010 v podvečerných hodinách nepovinnými tréningovými jazdami. Ostrý štart sa uskutoční o 17:00 hodine v sobotu, 23. januára 2010. Príchod do cieľa bude individuálny :), najneskôr o 14:00 v nedeľu 24. januára 2010.

Bližšie informácie o pripravovanom podujatí nájdete na www.rallye.sk, kde postupne budeme zverejňovať všetky dokumenty a novinky o chystanom podujatí.

Už len pár dní a 2. Snehuliak rally odštartuje tohoročnú rally sezónu. Účastníci tréningovej jazdy sa stretnú už v tento piatok podvečer v Hoteli Sorea v Ľubovnianských kúpeľoch. Po spoločnom (či individuálnom ?) tréningu sa možno niektorí „snehuliaci“ rozhodnú využiť športovo-relaxačné služby hotela (podrobnejšie informácie na www.sorea.sk ) alebo si v sobotu v dopoludňajších hodinách doladia kondíciu na lyžiarských svahoch v blízkosti hotela.

.

Snehuliak prichádza ... a či sa kotúľa?

Hlavná časť podujatia začne v sobotu podvečer o sedemnástej hodine. Aby všetci účastníci boli dobre pripravení a mali dostatok síl na športové zápolenie program rally začína slávnostnou večerou. Po nej však už nasleduje ostrý štart. Presný harmonogram rýchlostných skúšok nie je zverejnený, lebo trať rally je podobne ako vlani tajná a preto sa všetci účastníci dozvedia náplň jednotlivých erziet až tesne pred ich štartom. Na víťazov jednotlivých testov čakajú zaujímavé ceny, ktoré venuje sponzor podujatia Beti Racing a na všetkých účastníkov aj sladká odmena z „megasnehuliaka“, ktorého toho roku zabezpečil pán Milan Szanto.

 

Veríme, že všetci účastníci si nezabudnú priniesť so sebou okrem chuti dobre si zasúťažiť, vôľu a chuť zvítaziť ale aj dobrú náladu, aby sme sa príjemne spolu zabavili a vstup do novej sezóny privítali v čo najlepšej pohode.

 

Bližšie informácie o tomto podujatí nájdete pri prvej tlačovej správe zverejnenej nižšie

 

Organizačný výbor

 



pdf Zoznam prihlásených

pdf STIAHNÚŤ ZVLÁŠTNE USTANOVENIA SNEHULIAK RALLY 2010

pdf STIAHNÚŤ PRIHLÁŠKU NA SNEHULIAK RALLY 2010

<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb