Press
TS č.3 -Jean-Joseph Simon na egerskej rally

Na aprílovej egerskej rally sa s novým súťažným vozidlom Citroën C2-R2 Max postaví na štart vlaňajší majster v Super 1600 Jean-Joseph Simon. Niektorí novinári a súťažiaci rally si budú môcť vyskúšať nové auto, ktoré FIA homologovala k 1. marcu 2008 a ktoré za dostupnú cenu je už na trhu.

Vonkajším výzorom sa C2-R2 Max podobá na vozidlo C2 Super 1600, ale v novom „malom aute” pracuje 1,6 l motor s výkonom 190 konských síl, ktorý je ďalším krokom vo vývoji motora C2 VTS. Vhodnosť tohoto autíčka na rally podporuje aj jeho širší rozchod, súťažný podvozok a odľahčené plastové prvky. Záujemcovia si môžu zvoliť medzi asfaltovou a šotolinovou verziou. V oboch prípadoch už za 35 000 Euro je možné zakúpiť základný balík vozidla s namontovaným ochrannou klietkou.

Z dôvodu veľkého záujmu sa Jean-Joseph Simon a jeho navigátor Jack Boyere zúčastnia toho roku na viacerých národných majstrovstvách ale i na podujatiach IRC a ME, kde predstavia svoje vozidlo C2-R2. Prvou ich zastávkou bude Eger, kde sa po piatňajšom slávnostnom predstavení postavia v sobotu ráno na štart úvodnej súťaže tohoročného šampionátu!

„Veľmi sa tešíme, že môžeme súťažiť v Maďarsku, už som požul veľa pekného o tamojšom šampionáte rally a o ľuďoch. Veď PH Sport už po dlhé roky vyhral maďarské majstrovstvo s Citroënom” – povedal úvodom Jean-Joseph Simon o egerskom predstavení sa.



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk