Press
Povedali po druhom kole

Jozef Bereš jr: Prvé tri RS som šiel bez aktívneho diferenciálu, nevedel som ani zabrzdiť, ani zatočiť ani pridať, diferenciály si robili čo chceli. V servise to opravili, konektor kabeláže z počítača bol vypadnutý. Potešili sme sa, že to nieje vážnejšia chyba. Žiaľ, hned po výjazde zo servisu medzi servisom a 4. rýchlostnou skúškou mi odišlo úplne servo. Zrejme nejaká chyba v servo pumpe. Takže 4. a 5. RS sme šli úplne bez serva.  Pred 6. RS sme úplne vypustili olej zo serva a tak sme prešli 6. RS.

Grzegor Grzyb – U nás je všetko OK. Našou hlavnou úlohou je dôjsť do cieľa . Tu v Egeri sa nám už dva krát nepodarilo dokončiť súťaž, takže naozaj by sme už chceli vidieť cieľ. Bojujeme celý čas. Na tých rýchlych RS máme veľmi málo šancí súperiť s vozidlami subaru, wrc či lancermi.  Ale uvidíme. Ide sa nám dobre.

Pavol Lasevič (spolujazdec Melichárka) – No učíme sa s tým jazdiť. Niekoľko krát nám to zdochlo na štarte, ale nie je divu, nie je to normálne sériové auto. Zo začiatku s tým má asi každý problémy. Angličania hovoria, že komu to nescíplo, tak to  väčšinou „zabil“ ale tak to je humor . Ale važne, ide sa nám dobre, pekne, je to proste niečo iné.

Brož Jiří: Pekné to je, dobré, moc sa mi to páči, tie rozbité v tom lese su moc krásne. To je proste super . Na tom širokom asfalte ostatným nikdy stačiť nebudem, mam najslabšie auto na celom štartovnom poli a mne to tam už viac nejde, ale v tom lese tam je to pekné. Moc pekné . Aj počasie, aj organizácia moc slušná, nie sú žiadne prieťahy, technika drží tak čo nám ostáva.

Radó Pista: Veľmi dobrá súťaž, sme spokojní. Máme nové výborné Kumho pneu s ktorými sa nám dobre ide,  teda ráno boli nové, teraz už nie. A verím tomu že snáď trochu sprchne, to by bolo fajn. A držíme palce všetkým slovenským posádkam .

Pavol Nagy: Bolí ma chrbát, nejaké je to uskackané, (smiech) ide sa nám dobre, autíčko počúva, trochu ho zabehávame.

Jurečka Peter: Jurečka sa vozí celé kolo na tri valce, takže bieda, skúsime to urobiť v servise.

Bernáth Tibor: Zatial dobre..

Baffy Alexander: Od rána to bolo ťažké, auto nás neposlúchalo. Zlomil sa nám držiak plynového pedálu,  nevedeli sme si nájsť svoje tempo ale teraz to začína ísť takže uvidíme

Szenderák Gabriel : Ide sa nám velmi dobre, mali sme drobné chybičky ale v pohode



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk