Press
MORIS CUP Jahodná 2010 sa predstavuje

Auto Klub Košice v spolupráci so spoločnosťou Moris Slovakia pripravuje aj toho roku pre všetkých priaznivcov motoristického športu automobilovú lahôdku - preteky automobilov do vrchu MORIS CUP Jahodná 2010.

Preteky, ktoré sú zaradené do seriálu Majstrovstiev Slovenskej republiky v pretekoch automobilov do vrchu sa uskutočnia v dňoch 4. - 6. júna 2010 v blízkosti Košíc.

Trať pretekov
Na zúčastnených pretekárov čaká 4750 metrov dlhá pretekárska trať, s prevýšením 200 metrov, ktorá vedie po ceste II. triedy v smere Košice - Spišská Nová Ves. Štart pretekov sa nachádza 450 metrov za odbočkou z hlavnej cesty na Alpinku a cieľ sa nachádza asi 1000 metrov pred odbočkou ku Športovo - rekreačnému stredisku Jahodná. V stredisku na Jahodnej bude podobne ako vlani umiestnené servisné parkovisko pretekárskych automobilov a taktiež riaditeľstvo súťaže.

Program pretekov 
V piatok 4. júna 2010 v popoludňajších hodinách sa podujatie začne administratívnym preberaním a následne technickým preberaním súťažných vozidiel v priestoroch ŠRS na Jahodnej.
Oba súťažné dni - sobota i nedeľa majú rovnaký program. V dopoludňajších hodinách sa uskutočnia dve tréningové jazdy o 9:00 a o 11:00 hodine. Poobede o 13:00 odštartuje prvá súťažná jazda a o 15:00 2. súťažná jazda.
Odovzdávanie cien pre víťazných pretekárov v jednotlivých vypísaných klasifikáciách sa uskutoční o 18-tej hodine po skončení jázd v oboch súťažných dňoch.

Ďalšie podrobnosti o podujatí sú uvedené v Zláštnych ustanoveniach pretekov.

Tešíme sa na stretnutie na "kopci" MORIS CUP na košickej Jahodnej

Organizačný výbor



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk