Aktuality
Oznámenie organizátora

Vážení súťažiaci,
po uzávierke prihlášok na MORIS CUP Jahodná 2012 sme museli konštatovať, že na preteky sa prihlásil veľmi vysoký počet pretekárov. Napriek tomu, je našou snahou zabezpečiť plynulý priebeh celého podujatia a umožniť štart čo najvyššiemu počtu prihlásených.
Aby sa to podarilo splniť, bude potrebný vysoký stupeň disciplíny, dodržiavanie predpisov a poriadku všetkými  zúčastnenými.

Upozorňujeme prihlásených pretekárov, že bude nevyhnutné dôsledné dodržiavanie článku 14.2 Zvláštnych ustanovení o vyhradených priestoroch v parkovisku pretekárskych automobilov:
- 75 m2 pre účastníkov prihlásených iba do IHCC, ECC a pretekárov klasifikovaných na prvých troch miestach absolútne v MSR a GSMP v roku 2011
-  65 m2 pre ostatných prihlásených do MSR a GSMP
- 55 m2 pre pretekárov NP PAV.

Zúčastnení pretekári sú striktne povinní dodržiavať aj nasledovné pravidlá:
- v parkovisku môžu byť umiestnené len vozidlá označené tabuľkou „Servis“, ktorú obdržia pretekári pri administratívnom preberaní a to v priestore vymedzenom pre pretekára
- v priestore parkoviska pretekárskych automobilov je zakázané parkovanie prepravných vozíkov, tieto musia byť zaparkované do zvlášť vyhradeného priestoru
- doprovodné vozidlá označené nálepkou od organizátora budú môcť byť zaparkované tiež iba vo vyhradenom priestore mimo parkoviska pretekárskych automobilov.

Aby sa nám podarila náročná úloha a aby sme čo najlepšie pripravili priestory parkoviska, prosíme prihlásených pretekárov, aby do 4.6.2012, 24:00 nahlásili svoje požiadavky na susediace priestory – mailom na adresu: autoklub@rallye.sk. Nevieme zaručiť, že budeme môcť vyhovieť neskôr doručeným požiadavkám.

Radi by sme ešte pripomenuli, že účastníci, ktorí sú držiteľmi licencie SAMŠ si zabezpečujú štartové čísla samostatne podľa štartových čísel pridelených komisiou PAV, pre ostatných účastníkov ich pripraví organizátor.

Tešíme sa na skoré stretnutie na Jahodnej

Peter Szczeczina
predseda organizačného výboru

 



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk