Aktuality
Doprava počas Moris Cup Jahodná 2014

Počas najbližšieho víkendu sa uskutoční na kopci Jahodná pri Košiciach súťaž automobilov do vrchu. Vzhľadom k tomu dôjde na ceste II/57 v priebehu soboty aj nedele k obmedzeniu dopravy.

Široká motoristická verejnosť bude musieť tolerovať uzávierku štátnej cesty  II/547 smerujúcej z Košíc na Gelnicu a Margecany od odbočky na Alpínku až po Košickú Belú. Táto cesta bude počas oboch súťažných dní (v sobotu a v nedeľu) pre verejnú dopravu úplne uzavretá. V sobotu  v čase od 6.30 h do 19.00 h, v nedeľu od 7.00 h do 17.00 h. Organizátori nevylučujú možnosť otvorenia cesty na krátku dobu, medzi jednotlivými súťažnými jazdami a to podľa vývoja pretekov. Presný čas prípadného otvorenia cesty nie je možné stanoviť. Obchádzková trasa môže viesť viacerými spôsobmi z Košíc cez Kysak a Malú Lodinu do Margecian, alebo cez Obišovce a Klenov do Margecian, či využiť diaľničný úsek do Prešova.

O
rganizátori v spolupráci s Dopravným podnikom mesta Košice pripravili pre divákov a návštevníkov súťaže kyvadlovú dopravu, ktorá bude premávať zo zastávky v Čermeli pri štadióne Lokomotívy v polhodinových intervaloch na Alpinku. Ráno od 7.00 h do 8.30 h, popoludní od 12.00 h do 13.30 h. Podvečer pôjdu z Alpinky autobusy späť do Čermeľa od 17.00 h do 18.30 h.

 



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk