News
Entries for Moris Cup Jahodna started!
Only two months left until the start of the MORIS CUP Jahodná 2015, which will be held from 29th to 31st May 2015! The organizers of the Auto Club Košice and Morris Slovakia published Supplementary regulations and are working to complete the preparations for race.

Race, which is approaching will count for: FIA Historic Hill Climb Championship, FIA International Hill Climb Cup, Slovak Hill climb Championship, Slovak Historic HC Championship, Slovak HC Cup and Slovak HC Regularity Trophy. Both of the main documents - Supplementary regulations for historic cars and Supplementary regulations for "existing" vehicles has already returned confirmed by the FIA, the organizers launched entries. Closing date for entries is 22/05/2015.

FIA nominated its delegates for Moris Cup 2015. As FIA observer is nominated Mr. Wlodzimierz Szaniawski from Poland, Mr. Roderick Parkin from Great Britain is nominated as Chairman of the Steward for HHCC and  Mr. Miroslav Nezval from Czech republic will work as Stewards´Chairman for IHCC. As FIA eligibility HHCC delegate is nominated Mr. Domenico Cifaldi from Italy.

V plnom prúde sú samozrejme aj prípravy trate, ktorá už dostala povolenie pre usporiadanie pretekov automobilov do vrchu. V najbližšej dobe sa uskutoční aj oprava cesty, čo potvrdil predseda organizačného výboru Peter Szczeczina: „Od začiatku príprav prvého ročníka až doteraz máme pri organizácii veľkú podporu Magistrátu mesta Košice. Nie je to podpora finančná, ale aj tak sme veľmi radi, že mesto nám pomôže v rámci svojich možností. Do tejto kategórie patrí aj oprava ciest. Celková rekonštrukcia cesty zatiaľ nie je možná, ale veríme, že aj toho sa raz dočkáme, tak isto ako aj rozšírenia plochy servisného parkoviska pri Rekreačnom stredisku Jahodná“.

Zvláštne ustanovenia a mapu trate nájdete na oficiálnej stránke organizátora www.rallye.sk/pav. Prihlasovanie je spustené na stránke www.prihlaska-sams.sk.

Zdenka Tamášová
Tlačové stredisko MORIS CUP Jahodná 2015


<< back to news
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk