Aktuality
Rally Košice 2009

Dňa 12. augusta 2009 sme oznámili zmenu termínu konania súťaže a taktiež zmenu jej názvu. Ako už bolo povedané, v pôvodnom termíne našej súťaže 9. - 10. októbra 2009 sú naplánované aj podujatia majstrovstiev Poľska a Maďarska a preto sme museli hľadať nový termín - a prvý voľný sme našli až 6. - 7. novembra 2009.

V posledné augustové dni sme dostali nemilú správu, že spoločnosť Ford Szilcar v spolupráci s ktorou sme súťaž pripravovali, je nútená z finančných dôvodov odstúpiť od spolupráce. Postoj spoločnosti Ford Szilcar nás nepríjemne prekvapil, nakoľko sme takú správu vôbec nečakali. Keď došla, boli sme v štádiu, keď sme už len doťahovali detaily vzájomnej spolupráce a bolo to dva týždne po zverejnení informácie o novom názve podujatia. V tom čase sme už riešili povolenia na súťaž, prenájmy priestorov a tiež sme stáli veľmi krátko pred zverejnením zvláštnych ustanovení. Je nám ľúto, že práve na jubilejný 35. ročník našej súťaže sme si vybrali partnera, ktorý nás takto nepríjemne sklamal a uviedol do problémov krátko pred konaním súťaže.

Ale život ide ďalej. V súčasnosti členovia Auto Klubu Košice intenzívne pokračujú na príprave súťaže ale zároveň sa snažia nájsť finačné prostriedky na zabezpečenie tohoročného jubilejného ročníka Rally Košice. Snažia sa ukončiť úspešne organizačne veľmi perný rok 2009, veď členovia košického autoklubu organizovali, resp.sa organizačne podieľali už na siedmych podujatiach tohoročnej automobilovej sezóny.


Auto Klub Košice



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk