Press
Sprievodca 37. Rally Košice zverejnený

Už 37. ročník RALLY KOŠICE sa uskutoční v dňoch 14. – 16. októbra 2011 ako podujatie zaradené do FIA CEZ TROPHY 2011 (Zóny strednej Európy), Platinum Majstrovstiev Poľskej republiky, DMACK Tyres RALLY 2011 - Majstrovstiev Slovenska a súčasťou tohto podujatia bude opäť aj Slovenký Rally Pohár.

Organizácia súťaže bude v niektorých ohľadoch kopírovať vlaňajšiu rally. Vzhľadom na jej zaradenie pôjde opäť o dvojetapovú „veľkú“ súťaž, s programom súťažných dní piatok – sobota. Po vlaňajších dobrých skúsenostiach, plánujeme umiestniť riaditeľstvo súťaže v Hoteli Yasmin na Tyršovom nábreží, v tesnej blízkosti pred Jumbo Centrom bude uzavreté parkovisko a servisné parkovisko by malo byť opäť v areáli bývalých kasárni na Moyzesovej ulici.

Čo sa týka umiestnenia štartovej a cieľovej rampy, radi by sme najmä pri slávnostnom štarte predstavili súťažné posádky čo najväčšiemu počtu obyvateľov Košíc a preto by sme ju chceli umiestniť na Hlavnú ulicu, kde sme ju v minulosti často mávali.

V súčasnosti už bežia povoľovacie konania na trať, ktorá bude oproti minulému ročníku čiastočne zmenená. Veríme, že príslušné správne a ostatné zainteresované orgány nám budú nápomocné a trať rally sa podarí pripraviť podľa našich predstáv v dĺžke nad 150 kilometrov rýchlostných skúšok, pričom celková dĺžka trate by mala byť  niečo nad 500 km.

V týchto dňoch sme zverejnili Sprievodcu 37. RALLY KOŠICE, v ktorom podávame základné informácie pre účastníkov našej súťaže – pre posádky, teamy, média ale aj divákov. Záujemcovia si ho môžu stiahnuť z oficiálnej stránky organizátora – www.rallye.sk.

Veríme, že všetko sa nám podarí pripraviť tak, že v štvrtok podvečer 14. októbra 2011 sa stretneme so špičkovými jazdcami strednej Európy na slávnostnom štarte 37. RALLY KOŠICE.  


Organizačný výbor 37. Rally Košice



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk