Press
Odznelo po prvej sekcii druhého dňa

Kajetan Kajetanowicz (Subaru Impreza)

Vedieme súťaž, vedieme druhý deň, takže spokojnosť. Pred nami je ešte záverečný úsek v ktorom sa vynasnažíme ísť rýchlo a čisto. Chceme si to užiť až do cieľa.

 

Grzegorz Gzryb (Peugeot 207 S2000)

Dnes sa veľmi šmýkalo, lebo sme všetci do sekcie štartovali na suchých gumách a od polovice druhej rýchlostnej skúšky (RS9) zapršalo. Inak sme nemali žiadne problém. Auto funguje, tak dúfam, že to vydrží až do cieľa.

 

Maciej Rzežnik (Peugeot 207 S2000)

Začali sme dobre, ale na druhom úseku (RS9) nám ušiel zadok a vyhodilo nás to z trate. Diváci nám pomohli späť. Stratili sme asi minútu a klesli sme v poradí. Skúsime ešte zabrať a dobehnúť to vo zvyšných ereskách.

 

Michal Bebenek (Peugeot 207 S2000)

Dnes to bolo lotéria. Miestami bolo mokro, miestami sucho. Raz sme sa šmykli, ale ustáli sme to. Inak sme nemali žiadne problémy.

 

Tomasz Kuchar (Subaru Impreza)

Pred našim štartom do RS9 začalo pršať a preto sme išli opatrnejšie, lebo sme mali tvrdé slicky. Cítili sme sa ako na ľade. Včerajšie technické problémy nás dnes netrápia, takže veríme, že dôjdeme do cieľa.

 

Igor Drotár (Škoda Fábia WRC)

Začiatok nám vyšiel podľa našich predstáv. Boli sme spokojní aj s autom aj s jazdou. Žiaľ na druhom úseku sme ako prví prišli k ťažkej havárii Tomáša Ondreja a dávali sme im prvú pomoc. Spolujazdec bol v bezvedomí. Privolali sme záchranku a potom sme pokračovali. Keď sme odchádzali, obaja boli už pri vedomí. Verím, že sa budú v poriadku.

 

Josef Semerád (Mitsubishi Lancer)

Zdalo sa nám, že sme šli do toho, ale pri pohľade na časy to tak nevyzerá. Vracáky sme mali napísané, že budeme „vykružovat“, ale hneď pri prvom nás to poriadne vynieslo a tak sme ich išli na ručnú a tam sme strácali. Divákom sa to asi páčilo, ale nás to stálo veľa času.



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk