Press
Hlasy jazdcov Slovenského Rally Pohára

Peter Haluška (Seat Ibiza)

Včera sme sa preťahovali s Marošom Kysuckým a nakoniec sme viac bodov písali my. Dnes sme chceli ísť do úniku a upevniť prvú pozíciu. To sa podarilo, takže sme spokojní. Pred záverečným krátkym úsekom máme bezpečný náskok, tak veríme, že ho už udržíme a užijeme si to.

 

Maroš Kysucký (Seat Ibiza)

Po včerajšku sme mali stratu iba jednej sekundy a držali sme sa aj na tej prvej dnes a strata necelé dve sekundy dávala šance. Potom sme však nesprávne odbočili. Rozbili sme gumy. Chvíľu nám trvalo kým sme naštartovali a zrazu vyskočila strata na takmer pol minúty. Takže sme radi, že sme aspoň druhí a dúfame, že to udržíme už do konca.

 

Juraj Kožej (Honda Civic)

Strážime si svoju triedu, kde vedieme. Celkovo sme tretí a problémy sa nám vyhýbajú, takže sme spokojní.

 

Miroslav Krbaťa (Škoda Fábia)

Máme problémy s poloosou. Dúfame, že vydrží a že dôjdeme do cieľa.

 

Marián Kekeňák (Škoda Felícia)

Včera to na rozbitej Izre bolo zlé, no dnes už sa nám ide dobre. Akurát na dvojke sme to dnes trochu šmýkali na mokrej trati, ale zvyšok sa už ide dobre.

 

PavelKravárik (VW Golf)

Včera sme došli do „upéčka“ bez spojky. Navyše ráno sme našli auto s vyfúknutím kolesom a tak sme museli do servisu, kde sme to dávali do poriadku a za odmenu sme dostali penalizáciu. Potom sme mali zasa šťastie, keď nás ako jedných z prvých chytil na trati dážď a vynieslo nás do zvodidiel. Napriek tomu sme dnes zatiaľ tretí  a tak sa to hádam bude vyvíjať už k lepšiemu.

 

Marek Pazderák (Lada 2017)

Na štarte prvej eresky nám dnes začalo pršať, druhú nám zrušili. Stále sme na druhom mieste v triede, tak musíme byť spokojní.

 

Marián Busbacher (Škoda Fábia)

Na Bankove nás chytil dážď a šli sme opatrnejšie. Opiná nás žiaľ minula a na poslednom úseku sem mali pocit, že máme defekt, už tretí na tejto súťaži, ale došli sme to a tak sa z toho tešíme.

 

František Debnár (Suzuki Swift)

Pre nás je na trati po majstráku veľa vyťahanej zeminy a k tomu mokro, čo sú dosť náročné podmienky. Som preto aj rád, že druhú eresku nám zrušili, lebo po nedávnej nehode mám ešte na mokru rešpekt. Posledný úsek sme išli na suchu, kde sa mi podaril druhý čas v triede a tak nás to potešilo.

 

Tomáš Vrábeľ  (Daihatsu Charade)

Dnešok nám veľmi nesadol, lebo nám zrušili mokrú eresku, kde sme mohli so slabším autom trochu vyrovnať rozdiely výkonu. Včera sa nám išlo dobre a veľa sme sa naučili.



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk