Press
Odznelo v cieli košickej rely

Kajetan Kajetanowicz (Subaru Impreza) 1.miesto

Mám veľkú radosť, lebo sme v cieli veľmi ťažkej rely na ktorej sme potvrdili zisk titulu v majstrovstvách Poľska. Ďakujem našim sponzorom aj fanúšikom a myslím si, že oni sa môžu radovať poľskému titulu spolu s nami. Je to aj ich titul.

 

Grzegorz Gzryb (Peugeot 207 S2000) 2.miesto

Už včera sa nám podarilo získať slovenský titul, z čoho mám po rokoch veľkú radosť. Dnes sme sa snažili ešte zabojovať v poľskom majstráku, no Kajto bol dnes nad naše sily. Ostávajú nám však ešte dve súťaže v Poľsku, tak chceme zabojovať o titul poľského vicemajstra.

 

Andras Hadik (Subaru Impreza)

Pri prvom prejazde na Dubníku nám v závere odišli brzdy. V servise sme to opravili a pokračovali. Problémy s brzdami sa nám síce začali v závere vracať, ale udržali sme tretie miesto, čo je pre nás veľmi pekné umiestnenie s ktorým sme spokojní.

 

Igor Drotár (Škoda Fábia WRC)

Tento rok tu bola naozaj veľmi silná konkurencia. My sme najlepšie slovenská posádka v cieli a to nás veľmi teší. Čo viac si môžeme želať?

 

Maciej Rzežnik (Peugeot 207 S2000)

Super rely s veľmi ťažkými rýchlostnými skúškami. Mali sme dnes jednu malú krízovku, ale inak sme spokojní aj s výsledkom aj z priebehom súťaže.

 

Tomasz Kuchar (Subaru Impreza)

Super eresky, super atmosféra, super dievčatá. Cítim sa tu veľmi dobre a určite sa rád znova vrátim do Košíc. Počas poľského šampionátu sme tento rok zničili tri motory. Teraz sme došli do cieľa na peknom štvrtom  mieste a zdá sa, že sa naše problémy konečne skončili a možno sa nám ešte podarí atakovať v poľskom šampionáte aj pódium.

 

Josef Semerád (Mitsubishi Lancer)

Súťaž bola naozaj veľmi ťažká a často hrozili defekty. Pre mňa to bolo navyše po dlhej prestávke dvojnásobne ťažké. Preto som rád, že sa nám podarilo dôjsť do cieľa. Pre mňa Košice boli návratom ku koreňom rely a ak bude ešte možnosť, tak sa sem rád vrátim.

 

Karel Trněný (Škoda Fábia WRC) 

Žiaľ, pre nás boli tohtoročné preteky trápením. Včera nám nešlo auto. V noci sme mysleli, že sme to odstránili a dobre si zajazdíme, ale to sa nepodarilo a až v závere sa nám ako tak podarilo dostať do tempa. Takže sme sa súťažou pretrápili a jediný dobrý pocit môžeme mať z toho, že sme tu.

 

Tomáš Kukučka (Mitsubishi Lancer)

Včerajšok bez problémov. Dnes sme mali problémy s diferenciálom, takže sme radi, že sme došli. Inak trate pekné, organizácia dobrá, silná konkurencia v triede a nám sa podaril celkom slušný výsledok, takže sme spokojní.

 

Pavol Nagy (Citroen C2 R2 Max)

Dobre sme našliapli prvý deň, keď sme tesne bojovali iba s Tomaszom Grycom a zvyšok poľa zaostával. Žiaľ na šiestej ereske nám včera odletelo koleso a odstúpili sme. Dnes to bolo ako cez kopirák, no tentoraz som došiel do cieľa tesne pred ním a môžem povedať, že to bol jeden z najkrajších súbojov v mojej doterajšie pretekárskej kariére. Na Košice budem preto spomínať rád.

 



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk