Press
Tlačová správa č. 13

Tak ako hrozili predpovede počasia, tak nad Košicami dnes naozaj zapršalo. Aj keď zatiaľ sa nedá hovoriť o nejakom lejaku, vlhkosť sa poriadne zvýšila. Tento stav zdá sa vyhovoval Tiborovi Cserhalmimu. Ten prvý „okruh“ na Aničke vyhral s náskokom dvoch desatín pred Kissom a Béreš mladší stratil 4 sekundy. Jeho rival v boji o titul Poliak Grzyb skončil piaty, no zo stratou len 1,4 sek. na Béreša.

Po rýchlostnej skúške na Bankove to však už neplatilo. Tú vyhral Kiss a prebojoval sa priebežne na čelo. Cserhalmi stratil viac ako 8 sekúnd a poľský adept na konečný triumf v MSR preskočil Jozefa Béreša jun. o dve desatiny sekundy.

V poslednej RS pred preskupením sa problémom nevyhol Ferenc Kiss. Spadol až na priebežné piate miesto a tak sa do čela opäť dostal Tibor Cserhalmi s dvadsaťsekundovým náskokom pred Grzybom. Ten si zas udržuje síce len tesný (1,3 sek.), ale predsa náskok pred Bérešom ml. Poliak tak potvrdzuje svoje slová po konci prvej časti Rally Košice a svojho konkurenta zatiaľ drží pod sebou.

 

 

                                                        Tlačové stredisko 32.Rally Košice



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk