Press
Tlačová konferencia priblížila jubilejný Rajd Rzeszowski

Dňa 20.07.2011 sa v Galérii „NOWY ŚWIAT”, ktorá je taktiež hlavným sponzorom 20. Rajdu Rzeszowského uskutočnila prvá predsúťažná tlačová konferencia. Zástupcovia médii tu mali príležitosť dozvedieť sa čo najviac o pripravovanom jubilejnom ročníku súťaže. Na konferencii sa zúčastnili: Jarosław Noworól – riaditeľ súťaže, Zdzisław Grzyb – predseda PZM rzeszowského regionu, Marek Dobrowolski – predseda Automobilklubu Rzeszowského a pán Oktawiusz Wolnicki – riaditeľ Galérie Nowy Świat v Rzeszowe.

Dozvedeli sme, že v prvom prihlasovacom termíne organizátor dostal prihlášky od 137 súťažiacich. Do RSMP a Majstrovstiev Slovenska to bolo 55, do RPP (Poľský Rally pohár) 67 a do tzv, tretej ligy (bez merania času) 15 súťažiacich. Prihlášky však ešte budú prichádzať a je šanca dosiahnúť počet okolo 150 súťažiacich.

Zdzisław Grzyb doplnil, že počas súťaže budeme hostiť niekoľko vozidiel kategórie WRC, pričom účastníci dôjdu z viacerých štátov - Francúzska, Slovenska, Ukrajiny , Čiech, Talianska a Maďarska.

Jarosław Noworól uviedol, že fanúšikovia budú môcť spoznať nové úpravy rýchlostných skúšok a novú trať mestskej skúšky v Rzeszowe.

Pán Marek Dobrowolski pripomenul, že toho roku je 65 výročie založenia  Automobilklubu Rzeszowskiego, ktorý je organizátorom súťaže a nezabudol ani na reklamných partnerov, bez ktorých nie je možné podujatie zorganizovať. Medzi nich patrí aj rzeszowská Galéria Nowy Świat.

Účastníci tlačovej konferencie sa mohli stretnúť aj s r rzeszowskými pretekármi, napr .s  Romkom Baranom, (preteky do vrchu), Maciejom Rzeźnikom (rally)

Auto Klub Košice



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk