Press
Zo špičky nik nechýba

Organizátori, tímy i diváci odrátavajú posledné hodiny pred štartom Rajdu Rzeszowski, súťaže zaratúvanej do majstrovstiev Poľska, Slovenska, Európskeho i Poľského Pohára. Prípravy vo všetkých táboroch vrcholia. Ešte predtým, než sa posádky predvedú svojim priaznivcom na štartovom ceremoniáli, majú možnosť doladiť a vyskúšať si svoju techniku na testovacej rýchlostnej skúške - shakedowne.

Slávnostný štart sa uskutoční o 19:00 v historickom centre Rzeszowa. Zo súťažiacich bojujúcich v hodnotení majstrovstiev Slovenska, DMACK Tyres RALLY 2011, na ňom s určitosťou budú chýbať pôvodne prihlásení Roman Grendel s Bohumilom Černochom i Marek Špavelko s Gabrielou Szenderákovou, ktorí sa organizátorom ospravedlnili. Zvyšných 27 účastníkov slovenského šampionátu úspešne dorazilo do dejiska súťaže a absolvovali administratívne i technické preberanie.

Súťažiť sa začne až zajtra. Pozornosť budia najmä dvaja najväčší kandidáti na zisk slovenského majstrovského titulu - Jozef Béreš junior a Grzegorz Grzyb. Tí predviedli netradičnú rotáciu techniky. Slovák presedlal zo špeciálu Super 2000 na WRC (Škoda Fabia) a Poliak presne naopak. Wéercéčko vymenil za Peugeot 207 S2000. Komu zmena prospeje viac, prezradí zajtrajšia prvá etapa. V hre je spolu 60 bodov, keďže oba súťažné dni budú hodnotené samostatne.

Tlačové stredisko, 4. 8. 2011



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk