Press
Ďalšia dvojica odstupuje
Pokojne môžeme povedať, že Bouffier si stráži svoje postavenie v priebežnom poradí. Na dieviatej ereske skončil na druhom mieste za Kajetanowiczom a pred Solowowom. Štvrtý bol Melichárek. Na druhom mieste priebežne je s viac ako dvojminútovou stratou Rzeznik a tretí je Solowow, ktorý na druhého stráca 17,2 sek.

Do poslednej rundy neodštartovala dvojica jazdcov Jozef Béreš jr. a Jaromír Orsák, ktorá tak nechtiac rozšírila rady odstúpených posádok na tejto náročnej dvojdňovej súťaži. Súboj o prvú priečku v slovenskom šampionáte sa odohráva medzi dvojicou Kajetanowicz a Melichárek, ktorá aj v takom poradí skončila na tejto ereske. Tretí skončil Chuchala a druhým Slovákom v prvej desiatke bol na siedmom mieste Drotár.


Predposlednú rýchlostnú skúšku opäť vyhral Kajetanowicz pred Bouffierom a Solowowom. Melichárek bol šiesty a desiaty Drotár. Bouffier si drží prvú priečku a o druhú sa črtá na poslednej ereske zaujímavý súboj, keď trojica jazdcov môže skončiť na nej. Zatiaľ je druhý Rzeznik s náskokom 8,1 s pred Solowowom a 10,3 s stráca na neho Kuchar.

 

V ústrety víťazstvu v slovenskom šampionáte kráča Kajetanowicz, ktorý vyhral ďalšiu eresku pred Chuchalom a tretí skončil Melichárek. Ten  v priebežnom poradí je druhý, avšak na prvého Kajetanowicza stráca 40,4 s. V prvej desiatke majú prevahu poľské posádky a druhou slovenskou v nej je Drotár s Bánocim.

 

Tlačové stredisko, 6. 8. 2011



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk