Aktuality

A zase je tu !!! (aktualizované! prihláška + zvláštne ustanovenia)

Kde sa vzal, tu sa vzal, pri záhrade ráno stál,

čiapku sivú, hlavu krivú a fajočku v ústach mal.

V overale neborák – čo, že je to za panák?

Zasmiala sa mladá chasa – jaj! veď je to Snehuliak !!! J

Ani sme sa nenazdali a je tu koniec ďalšej rally sezóny. Noví a či staronoví majstri volantu sú už známi, pretekári rozmýšľajú nad budúcou sezónou, poniektorí využívajú skvelé podmienky a trénujú na cestách bohato pokrytých v tohoročnom decembri snehom a ... nadišiel aj čas nášho „Snehuliaka“. Čas ďalšieho stretnutia „všetkých rally blízkych“ či trocha oficiálne - čas 3. ročníka Snehuliak rally, ktorá - už pomaly tradične - vypĺňa kratučkú prestávku medzi dvoma súťažnými sezónami.

Zvažovali sme ako má nový „Snehuliak“ vyzerať. Čo ponechať a čo zmeniť?

Nakoniec sme zistili, že vlastne chceme, aby ostal taký, aký v uplynulých dvoch rokoch bol. Preto ostáva zachovaný jeho vlaňajší termín, čiže tohoročný „tréning“ začne v piatok 21. januára a rally oficiálne skončí raňajkami v nedeľu 23. januára 2011 - aj keď príchod účastníkov do cieľa rally je celkom individuálny J. S najväčšou pravdepodobnosťou ostane zachované aj miesto konania, lebo aj keby sa náš počet oproti vlaňajšku zvýšil, priestoru v Ľubovnianskych kúpeľoch je stále dosť.

Zatiaľ sa nám osvedčuje aj program „Snehuliaka“ vyplnený drobnými súťažami. Veríme, že všetci „snehuliacki“ pretekári a aj členovia ich súťažných teamov vezmú prípravu vážne J a seriózne J potrénujú najmä počas nadchádzajúcich vianočných sviatkov a Silvestra. Tento kondičný tréning určite prispeje k výborným výkonom na snehuliackych minierzetách.

Rozhodne ponecháme pôvodný formát akcie – je to stretnutie rallistov o rally, s rally, po rally ... a pred rally. Zúčastniť sa ho môžu všetci aktívni účastníci slovenského rally šampionátu – jazdci, organizátori, rozhodcovia a tiež všetci členovia súťažných teamov, vítaní sú aj zástupcovia médii.

V prílohe článku nájdete prihlášku a zvláštne ustanovenia.


Organizačný výbor 

PS: Poďakovanie - organizačný výbor ďakuje "Kuňasovi", ktorý si na rozdiel od nás spomenul na celú básničku.
 



pdf Zvláštne ustanovenia

doc Prihláška

<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb