Aktuality

Snehuliak v znamení súťaží a dobrej nálady

Tak, a tretí ročník Snehuliak Rally je za nami ... V uplynulom víkende sa na východe Slovenska s Ľubovnianských kúpeľoch zišli rallisti na svojom pravidelnom stretnutí v prestávke medzi  dvoma sezónami.

Časť účastníkov sa stretla už v piatok a niektorí z nich časť víkendu využili aj na zlepšovanie fyzickej kondície či už na blízkom lyžiarskom svahu alebo v hotelovom bazéne. Bolo dosť času aj na rozhovory o blížiacej sa rally sezóne a aj na spoločné sledovanie nočnej Col de turini.

Hlavná časť podujatia však začala v sobotu podvečer. V priebehu večera, ktorý sa niesol v znamení dobrej nálady sa aj súťažilo, avšak napätie v teamoch bolo viditeľne menšie ako na podujatiach počas sezóny.

Keďže v sezóne 2011 bude v MSR v rally vypísaná aj súťaž teamov, organizátori sa rozhodli na tohoročnom stretnutí rallistov vyskúšať túto formu. Zadelili všetkých zúčastnených do štyroch súťažných teamov. V prvých dvoch erzetách si najlepšie viedli zástupcovia Jimmy cars teamu, potom prevzal vedenie Jagerrally team ale koncovku mali zase najlepšiu zástupcovia Jimmy cars a zvíťazili v konečnom hodnotení výsledkov všetkých šiestich rýchlostných skúšok.

Výsledky:
1. Jimmy cars rally team  17 bodov
2. SRS, AK, Autoefekt RBK   15,5 bodov
3. Jagerrally Team   15 bodov
4. XM Autoracing, Samk historik 12,5 bodov

Víťazi RS:
RS1: Peter Haluška
RS2: Jimmy cars
RS3: Ivan Kapušanský, Gabika Špavelková-Szenderáková
RS4: Tomáš Konečný
RS5: Marek Špavelko
RS6: Vlado Bánoci

Veľmi príjemný večer plný dobrej nálady, veselosti a tanca spríjemnil svojim speváckym vystúpením Igor Drotár. Veľmi dobre si počínal aj DJ Roli Zeťák.

Organizátori ďakujú Beti Racing teamu za ceny pre víťazov a za výbornú tortu Snehuliaka cukrárenskej výrobe Kveta a všetkým účastníkom za dobrú náladu.


Organizačný výbor

 



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb