Aktuality

DMACK Tyres RALLY 2011 - Majstrovstvá Slovenska

V predchádzajúcich sezónach sme si zvykli, že seriálu majstrovstiev Slovenska v automobilových súťažiach rely prepožičala svoj názov niektorá zo známych značiek, ktorá participovala na úspešnom priebehu sezóny. Nič zo zabehnutých koľají sa nemení ani v nadchádzajúcom súťažnom ročníku, ktorý počas víkendu otvára svoje brány prvým zo siedmich podujatí - Start Autó Rallye Eger (1. – 3. 4.)

Len niekoľko dní pred úvodnou súťažou dostal seriál majstrovstiev Slovenska v automobilových súťažiach rely názov DMACK Tyres RALLY 2011. Jedna z najatraktívnejších automobilových súťaží sa tak v novej sezóne predstaví v novom, modernom formáte, aby sa ešte viac priblížila svojim fanúšikom. O všetkom sa rozhodlo na ostatnom zasadnutí Výkonného výboru SAMŠ začiatkom tohto týždňa.

Podobne ako po iné sezóny aj tohtoročná začína u našich južných susedov v Maďarsku dvojdňovým podujatím - Start Autó Eger Rallye, a každý deň sa započítavať samostatne. V itinerári slovenskej rely má svoje pevné miesto Rally Prešov, ktorá v tomto roku zapíše už svoju osemnástu stránku histórie. Metropola Šariša opäť ožije atmosférou tejto príťažlivej disciplíny v závere apríla. Po rokoch pôstu sa súťaž rely vracia pod Tríbeč, kde budú posádky bojovať v druhej polovici mája. Začiatok prázdninových dní okorení Rally Lubeník. Druhou dvojdňovou súťažou bude pokračovať slovenský šampionát začiatkom augusta v Poľsku na Rajde Rzeszowskom. V septembri sa karavána rely zastaví v Bratislave a definitívnu bodku za sezónou, tak ako po iné roky, dá dvojdňová súťaž Rally Košice.

Tohtoročná sezóna ponúka nielen stabilné lokality súťaží, ktoré sú už neoddeliteľnou súčasťou kalendára. Môžeme tešiť napr. aj na Rally Tríbeč, ktorá po 24 rokoch chce nadviazať na predchádzajúce úspešné súťaže v okolí Topolčian.

Kalendár DMACK Tyres Rally 2011

01. - 03.04.  Start Autó Rallye Eger
29. - 30.04.  Rally Prešov
20. - 21.05.  Rally Tribeč
08. - 09.07.  Rally Lubeník
05. - 07.08.  Rajd Rzeszowski
16. - 17.09.  Rally Bratislava
14 .- 16.10.  Rally Košice


Tlačové stredisko, Start Autó Rallye Eger 2011



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb