Aktuality

Víkend na Šírave

Posledný januárový víkend strávili členovia Auto Klubu Košice na Zemplínskej Šírave. Hoci takéto víkendové pobyty organizované 1 - 2 krát ročne sa už v 36-ročnej histórii košického autoklubu stali tradíciou, tento sa predsa len od ostatných odlišoval. Bol totiž  aj čiastočnej pracovný.

Zúčastnili sa ho aj zástupcovia ostatných slovenských organizátorov rally, členovia rally profiteamu a zástupcovia promotéra majstrovstiev Slovenska 2007 - spoločnosti TEMPUS. V sobotu popoludní sa uskutočnilo predstavenie promotéra seriálu TEMPUS RALLY 2007 s následným predstavením jednotlivých rally. Potom nasledovala pracovná časť, v ktorej bol vysvetlený systém organizovania podujatí v roku 2007a prediskutovali sa niektoré otázky súvisiace so zabezpečením súťaží.

Súčasťou klubových víkendov je oddych (preto isa organizujú po skončení alebo pred začiatkom sezóny) ale aj súťaže všetkého druhu. Tie nechýbali ani teraz . Prvá - orientačná jazda - prebehla vlastne už počas príjazdu účastníkov na Šíravu a bola vyhodnotená večer po ukončení  spoločenského kvízu. Majstri volantu ako Peter Jureňa a Vlado Palko boli skutočne prekvapení, že ani ich rýchle stíhacie jazdy nestačili na popredné umiestnenia.  Sobota ráno priniesla sklamanie všetkým, ktorý sa tešili na jazdu zručnosti. Veľké množstvo čerstvého snehu ju prekazilo. Ostalo tak viac času na hokej, ktorý sa našťastie toho roku obišiel bez zlomených rebier :)



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb