Aktuality

SNEHULIAK sa predstavuje

Myšlienka SNEHULIAK RALLY sa zrodila počas poslednej súťaže TEMPUS RALLY 2008 Košiciach. Pri debatách v servise sme zistili, že síce sa na každej rally v priebehu súťažnej sezóny stretneme všetci tí, ktorí máme k automobilovým súťažiam veľmi blízko, ba najbližšie. Ale tak ako sa pravidelne stretneme, tak akosi aj pravidelne nestihneme poriadne posedieť a „podebatiť“. Začali sme rozmýšľať .... a rozvíjať náš nápad, aby sme si to vynahradili, aby sme sa spolu zabavili a trošilinku bez stresu aj posúťažili. A tak sme sa  dohodli, že zorganizujeme stretnutia „všetkých rally blízkych“ a zrodila sa SNEHULIAK RALLY.

 

„SNEHULIAKA“ sme naplánovali na 17. – 18. január 2009 a uskutoční sa v Hoteli Eurobus na Zemplinskej Šírave. Je určený pre všetkých aktívnych účastníkov rally MSR – jazdcov a spolujazdcov, šéfov tímov, mechanikov, organizátorov, zástupcov médii – pravdaže aj pre ich partnerky, či partnerov.

 

Bližšie informácie o pripravovanom podujatí nájdete na www.tempusrally.sk, kde sú zverejnené aj zvláštne ustanovenia a prihláška. Ak sa rozhodnete pre účasť, zašlite vyplnenú prihlášku podľa inštrukcii v ZU.

 

Tešíme sa na vás, tešíme sa na stretnutie na SNEHULIAK RALLY - hoci o rally ale bez rally :)

 

Organizačný výbor

 



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   rollyweb