Aktuality
Informácia pre prihlásených pretekárov

Vec:   Potvrdenie prijatia prihlášky

Týmto  potvrdzujeme  prijatie Vašej  prihlášky  na  3. ročník pretekov automobilov do vrchu - MORIS CUP Jahodná 2011, ktoré sa uskutočnia v dňoch 3. - 5. júna 2011 a ktoré z poverenia SAMŠ organizuje Auto Klub Košice.

Oficiálny zoznam prihlásených a ostatné informácie o pretekoch sú zverejnené na oficiálnej internetovej stránke preteku www.rallye.sk, na podstránke venovanej MORIS CUP-u, v sekcii „Štartové listiny“. Tu nájdete aj harmonogram administratívneho a technického preberania, ktorý je potrebné dodržať.

Ako už iste viete, servisné parkovisko bude umiestnené na vrchu "kopca" na parkovisku Rekreačného strediska Jahodná. Pretekárske vozidlo môže byť doprevádzané do priestoru štartu malým servisným vozidlom (osobné vozidlo, pick-up, ...) s mechanikom. Tieto vozidlá dostanú špeciálne označenie so štartovým číslom.

Rozmery servisného parkoviska sú dosť limitované. Vzhľadom na počet prihlásených Vás žiadame o vzájomnú ohľaduplnosť a rešpektovanie všetkých pokynov usporiadateľov v priestore servisu. Trajlery a osobné vozidlá musia byť umiestnené vzadu na trávnatej ploche za servisným parkoviskom 2.

Upozornenie ohľadom štartových čísel:
Štartové čísla si účastníci MSR pripravia vopred podľa pridelených čísel a  účastníci Národného pohára ich dostanú od organizátorra pri administratívnom preberaní.

Prajeme Vám veľa úspechov a tešíme sa na stretnutie na Jahodnej pri Košiciach

Peter Szczeczina
predseda organizačného výboru



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk