Press
V NP po prvom tréningu vedie Florek

Jazdci Národného pohára majú na Moris Cup Jahodná 2012 svoju prvú tréningovú jazdu za sebou. Prvé miesto v absolútnom poradí si zatiaľ aj napriek technickým problémom vyjazdil Peter Florek, nasledovaný Kamilom Macháčkom a Jánom Baricom. Aké sú pocity z prvej jazdy víťazov jednotlivých tried, prezradili v rozhovoroch s nimi.

 

Peter Florek, Mitsubishi Lancer Evo IX (1. miesto NP4): Keď som prišiel do cieľa, myslel som, že to bude oveľa horšie, lebo mi odišli tiahlá na riadení, nevedel som zaradiť štyrku. Takže som prekvapený, nálada je fajn, teším sa. Dážď mi však nechutí, nemuselo by pršať.

 

Peter Danielis, Seat Ibiza (1. miesto NP3): Trať poznám naspamäť, jazdím tu odmalička. Výsledky sa mi zatiaľ páčia, ale viem, že sa ešte zmenia, lebo kopcové autá výkonovo neoklamem. Tento rok to dosť aj šmýka. Budem rád ak zaprší, no musí to byť silný dážď. Cieľom je povoziť sa a nerozbiť auto.

 

Bohuslav Finďo, Peugeot 106 (1. miesto NP2) : Trať je veľmi rýchla aj technická, v takom rally štýle, takže veľmi sa mi páči. Pršať by nemuselo, ak zaprší, budem už len baviť divákov. Cieľom je pozbierať čo najviac bodov, aby som bol dobre umiestnený v seriáli. Plánujem odjazdiť všetky podujatia NP PAV.

 

Miroslav Krbaťa, Škoda Fabia (1. miesto NP1): Trať sa mi páči, je to zaujímavé. Mokré pneu sú nachystané, takže môže aj zapršať. Cieľom je vyhrať.

 

 

Tlačové stredisko Moris Cup Jahodná 2012



<< späť na press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk