Press
Pohľady jazdcov po prvom súťažnom dni

Prinášame pohľady niekoľkých vybraných pretekárov na prvý súťažný deň na Moris Cup Jahodná 2012.

 

Miro Krbaťa: Všetko bolo skvelé, až na organizáciu, lebo sa nestihlo to, čo sa malo. Svoju konkurenciou som veľmi nesledoval. Cieľom bolo vyhrať a to sa podarilo, takže som spokojný.

 

Bohuslav Finďo: Veľmi sa mi tu páčilo, pretek bol pekný. Na trati som nemal problémy, len trochu neposlúchal štartér. Mal som tu dosť silnú konkurenciu, no dnes som mal ja šťastie.

 

Pavol Jajcay: Pretek bol veľmi pekný, aj keď časom to bolo náročné s počasím. Kopec je jeden z najkrajších na Slovensku, veľmi sa mi páči. Štartoval som tu prvýkrát, takže tréningy som šiel skôr na istotu a ku koncu som len zrýchlil.

 

Peter Danielis: Neboli to zlé preteky, ale bolo to už aj lepšie, na organizátorov bolo tých 130 áut trochu veľa. Nezávidím organizátorom. Čo sa týka mojej jazdy, mrzí ma, že som na ostrú jazdu obul mokré gumy a trať bola suchá. Rátal som s rýchlymi kopcovými autami, takže celkovo som spokojný. Zajtra by mohlo pršať.

 

Vladimír Hudy: Na pretekoch sa mi páčilo, no nemal som šancu zabojovať v súboji s Marošom Palkom, lebo druhá jazda bola zrušená. Trať sa mi páči, je v spodných úsekoch rýchla a hore technickejšia, ako rýchlostná skúška. Cieľom do zajtra bude poraziť Maroša.

 

Maroš Palko: Dnes sa mi veľmi páčilo, bol to môj prvý pretek s Cliom, všetko sme odskúšali, všetko fungovalo a som teda spokojný. Trať je jedna z mojich obľúbených, takže sa teším aj na zajtra.

 

Damian Lata: Trať je veľmi pekná, dobrá zábava pre nás. Zdola je široká, hore úzka, páči sa mi. Boli tu menšie problémy s organizáciou, ale som spokojný.

 

Roman Baran: Kopec ako samotný je pekný, ale mám niekoľko výhrad k organizácii, lebo podmienky v servisnom parkovisku nie sú najlepšie. Podmienky boli rôzne, bola to aj lotéria s pneumatikami, avšak s výsledkom som spokojný a zajtra by som rád dosiahol jeden z najlepších na tomto kopci.


Pavol Nagy: S ostrou jazdou som spokojný. Pokiaľ som dobre pozrel výsledky tak som vyhral dvojkolky čo som veľmi prekvapený. Som spokojný. Musel som sa trocha upokojiť, lebo v tréningu som išiel skoro do každej zákruty dverami dopredu.

 

Peter Jureňa: Jazda mi vyšla, ale organizačne sa to nedá veľmi tak povedať. Trať je veľmi pekná, páči sa mi. V tréningoch nám zapršalo a ani jedna jazda mi nevyšla, ale tá ostrá sa už podarila. Zajtra by som rád zrýchlil, mám tam ešte rezervy.

 

Peter Ambrúz: Jazda sa mi podarila, postupne som sa zrýchľoval, takže cieľom je aj v zajtrajších pretekoch vyhrať.

 

Tlačové stredisko Moris Cup Jahodná 2012



<< back to press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk