News
23. Rajd Rzeszowski on-line
Dnes ráno o 8:00 začala obhliadka trate prvých dvoch rýchlostných skúšok - RS 6,9 Wysoka (10,78 km) a RS 7,10 Wojaszówka (16 km). Posádky môžu absolvovať tri prejazdy, čiže majú "napísať" a skontrolovať spolu 80,34 kilometrov trate RS v čase do 13-tej hodiny.
Poobede od 14:00 začína obhliadka RS 1,3 Godowa (9,7 km) a najdlhšej skúšky RS 2,4 Lubenia (29,15 km). Táto náročná erzeta môže rozhodnúť o celej súťaži, takže jej dobrý rozpis bude pre posádky rozhodujúci.

Itinerár si včera vo večerných hodinách prevzali všetky prihlásené dvojice okrem posádky Keszi - Helmeczy. Príjazd na riaditeľstvo súťaže a niektorým súťažiacim najmä do hotelov v centre mesta sťažila včerajšia dopravná situácia. Rzeszow bol včera etapovým mestom cyklistických pretekov Tour de Pologne a veľká časť mesta bola v priebehu dňa a večera uzavretá pre verejnú premávku.
Zároveň s prevzatím itinerárov prebiehalo aj administratívne preberanie. Ako prví ním prešli Rado Mozner - Michaela Vejačková. Nad štartom tejto sympatickej posádky visel dlho otáznik. Po skúsenostiach z premierového štartu v Lubeníku sa ich krásne a v našich končinách nezvyčajné rally auto Porsche 911 muselo podrobiť technickým úpravám.
Ako druhá v poradí došla síce "novovyskladaná" posádka ale reprezentovaná skúsenou dvojicou Tibor Cserhalmi - Peter Vejačka, nasledovaná zohratou dvojicou Nagy - Kušnier. A pokiaľ sa nemýlime pre posledne menovaného jazdca by to mal byť už piaty štart na náročných rzeszowských tratiach - prví dvaja menovaní tu absolvujú svoju premieru.

<< back to news
all rights reserved Auto Klub Košice © 2009   flag eu  made in europe - rollyweb.sk