Információk
A szervezők köszönete

A 32. Rally Košice szervezői, az Auto Klub Košice tagjai, őszintén köszönik mindenkinek, akik segítettek ez a szép motorsport rendezvény megrendezésében, mely pontot tett a 2006-os Szlovák rally szezon végére.

A segítségér és támogatásér a köszönetünk leginkább a reklámpartnereinket illeti az ő segítségükért a rendezvény pénzügyi fedezésénél - U.S. Steel s.r.o.Košice, Tempus s.r.o. Košice, valamint SGS Slovakia s.r.o. Košice társaságoknak. Az együttműködést köszönjük a Ralvex  Mont Košice, B.R.M. Autoservis Košice társaságoknak és a médiapartnereinknek - Rádio Expres és rally.sk.

Nagy támasz részünkre az ilyen nagyigényű rendezvény amilyen a rally megrendezésében a sokévi jó együttműködés a Lesy Slovenskej republiky – o.z. Košice és Vranov, Mestské lesy Košice, KDI -Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Košiciach, Dopravný podnik mesta Košice, SAD Košice, valamint az Alezár társaságokkal.

A rendezvény megrendezése nem képzelhető el az állami, valamint önkormányzati szervek támogatása nélkül. A segítséget és támogatást köszönjük JUDr. Trebuľának, a Kassai VÚC elnökének, valamint Ing. Knapíknak, Kassa város polgármesterének és a többi meg nem nevezett szerveknek. A megértésér és a támogatásér köszönetünk jár mindannyi város és falu önkormányzatának és lakosságának, melyek területén keresztül a verseny útvonala vezetett.

Köszönetünk illeti a hagyományos tapasztalt segítőtársainkat - Záchranný systém Žilina, Záchranná služba Košice, a tapasztalt rendezőket az Auto Šport klub Rožňava–ból, valamint minden Szlovák autó és motorsport szövetség által kiküldött funkcionáriusát.

<< vissza a hírekre
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk