Press
Online Rally Košice

Rally Košice online

V Košiciach je dnes o niečo teplejšie a zatiaľ neprší. V ranných hodinách mali posádky možnosť prevziať itineráre a dnes sa trénujú všetky tri rýchlostné skúšky.

Práve prebieha administratívne a technické preberanie súťažných vozidiel. Servisná zóna začína ožívať a súťažné vozidlá dostávajú svoje štartovné čísla.

Po včerajšiej havárii na obhliadke trate  posádka č.23  Viana -Le  Gars odstupuje a  35 Subaru Stilcar Rally Košice 2009 sa zúčastní len ako divák

Tlačová konferencia sa uskutoční  na  riaditeľstve súťaže v priestoroch KSK  na Bačíkovej ulici č. 7 o 16:00

Slávnostný štart súťaže bude o 17.00 na Hlavnej ulici v Košiciach kde Vás srdečne očakávame.

Prinášame dojmy z trate posádky č. 4 Drotár-Bánoci :

Trať sa mi veľmi páči, je na nej pravá rally atmosféra - hmla, sneh, lístie, je klzká je to pravá lahôdka pre pretekárov ale je veľmi nebezpečná. Stačí malá chybička a všetko môže byť inak.  Preto sme sa sústredili na rozpis. Hlavne pri známych tratiach majú jazdci tendenciu ísť spamäti čo nieje dobre.

RS1 Košice - mestský okruh je veľmi dobre vymyslený, dovolím si povedať že to je najlepší okruh aké na slovensku máme je na ňom všetko. Pre divákov je veľmi atraktívny , uvidia tri prejazdy každého auta, čo je spolu takmer 600 prejazdov, takže si určite každý príde na svoje .

RS2 Žipov bude zrejme rozhodujúca, takže sme sa zamerali hlavne na ňu, aj keď netreba podceniť ani ostatné.

RS3 Ružín je náročná na rozpis aj podvozok, a tretie kolo sa ide v tme čo bude tiež zaujímavé.

Teším sa že sa podaril takýto skvelý záver sezóny na slovensku a že sa zišlo toľko posádok jak zo slovenska tak zo zahraničia. 

 



<< back to press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk