Press
Media invitation

Slovenský šampionát DMACK Tyres Rally 2011 vyvrcholí práve v metropole východu počas 37. Rally Košice v dňoch 13. - 15. októbra 2011. Súťaž bude podobne ako vlani zaradená aj do seriálu Zóny strednej Európy - FIA CEZ Rally Trophy a do Platinum Majstrovstiev Poľska v rally. Po tretí krát je neoddeliteľnou súčasťou podujatia aj Slovenský Rally Pohár.

Organizátori z Auto Klubu Košice vás srdečne pozývajú na Tlačovú konferenciu pred blížiacim sa podujatím 37. Rally Košice, ktorá sa uskutoční v pondelok 10. 10. 2011 o 11.00 h v priestoroch Autoklubu Košice na Hroncovej 3 v Košiciach na druhom poschodí. Na tlačovej konferencie sa okrem riaditeľa súťaže Petra Szczeczinu, vedúci trate Ján Gregor, Gabriela Szczeczinová za Rally komisiu SAMŠ a jazdeckú základňu bude zastupovať úradujúci majster Slovenska Jozef Béreš jr. a budú informovať o prípravách súťaže, ako aj možnostiach v boji o absolútneho majstra Slovenska, o ktorý zabojujú traja jazdci.

Svoju účasť na tlačovej konferencie nahláste na email: eccerallye@gmail.com obratom, alebo najneskôr do piatku 7. 10. 2011


Tlačové stredisko Rally Košice



<< back to press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk