Press
Deväť posádok sa ospravedlnilo
Už dva dni panuje v metropole východu čulý ruch, pretože účastníci 37. Rally Košice absolvovali plánovanú obhliadku trate, dnes (vo štvrtok) si mohli nastaviť svoje súťažné auto na testovacej trati, ktorá bola pripravená v mestskej časti Kavečany. Tohtoročný slovenský šampionát DMACK Tyres Rally 2011 vyvrcholí posledným podujatím, ktorého výsledky sa budú započítavať okrem už spomínaného majstráku aj do seriálu Zóny strednej Európy - FIA CEZ Rally Trophy a do Platinum majstrovstiev Poľska v rally. Po tretí krát je  neoddeliteľnou súčasťou podujatia aj Slovenský Rally Pohár. Zostáva nám ešte dodať, že dvojdňová súťaž Rally Košice sa bude samostatne hodnotiť každý deň do slovenského šampionátu a aj do SRP, pričom do celkového hodnotenia 37. Rally Košice budú zaradené iba posádky, ktoré dokončia oba súťažné dni.

Organizátorom z Auto klubu Košice sa prihlásilo 99 posádok,  67 do MSR a 32 do SRP. Z toho počtu sa nakoniec ospravedlnilo šesť posádok z MSR (Matej Knapek – Pavol Švec, István Radó – Szilvia Kovács, Jozef  Hošták - Martin Syn, Laszló  Hankó – Gábor Szabó, Rastislav Ivanko – Richard Nagy, Tomasz Ratajszyk  - Rafal Fiolek). Technickým a administratívnym preberaním teda prešlo 61 posádok, medzi ktorými nechýbajú všetci favoriti bojujúci o titul absolútneho majstra Slovenska.

Z pohára SRP  sa ospravedlnili tri dvojice (Vladimír Jankovič – Miroslav Ogurčák, Roman Tutko – Lukáš Kravčuk, Radovan Bekeč – Radovan Plichta) a na štart sa postaví 29 posádok. Z pôvodného počtu všetkých prihlásených sa ospravedlnilo 9 dvojíc a dnes podvečer ich uvidíme v rámci slávnostného štartu a predstavenia posádok, ktorý sa začne o 17.00 h na Hlavnej ulici pred Immaculatou. Predstavenie sa začne od najvyššieho čísla v MMSR po najnižšie, a tak favoriti sa na rampu dostanú niekoľko minút pred osemnástou hodinou.

Tlačové stredisko DMACK Tyres Rally 2011 a Rally Košice

 

 

 

 

 



<< back to press
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk