Aktuality
Poďakovanie organizátora

Organizátori 32. Rally Košice, členovia Auto Klubu Košice úprimne ďakujú všetkým, ktorí im pomohli zorganizovať pekné motoristické podujatie, ktoré dalo bodku za sezónou slovenskej rally 2006.

Vďaka za pomoc a podporu patrí najmä naším reklamným partnerom za ich pomoc pri finančnom zabezpečení podujatia - spoločnosti U.S. Steel s.r.o.Košice, spoločnosti Tempus s.r.o. Košice, SGS Slovakia s.r.o. Košice. Za spoluprácu ďakujeme aj spoločnosti Ralvex  Mont Košice, B.R.M. Autoservis Košice a tiež našim mediálnym partnerom - Rádiu Expres a rally.sk.

Veľkou oporou pri organizovaní tak náročného podujatia ako je rally, je naša dlhoročná dobrá spolupráca s Lesmi Slovenskej republiky - odštepné závody Košice a Vranov, Mestskými lesmi Košice, KDI -Krajským riaditeľstvom Policajného zboru  v Košiciach, Dopravným podnikom mesta Košice, SAD Košice, spoločnosťou Alezár.

Nevieme si predstaviť organizáciu bez podpory štátnych a samosprávnych orgánov. Za pomoc a podporu ďakujeme JUDr. Trebuľovi, predsedovi VUC a taktiež primátorovi mesta Košice - Ing. Knapíkovi a ďalším nemenovaným zložkám. Za pochopenie a podporu ďakujeme aj predstaviteľom obecných úradov ale aj občanom obcí ,cez ktoré vedie trať našej súťaže.

Ďakujeme naším tradičným skúseným pomocníkom - Záchrannému systému zo Žiliny, Záchrannej službe z Košíc, skúseným organizátorom z Auto Šport klubu z Rožňavy a taktiež všetkým delegovaným činovníkom zo Slovenskej asociácie motoristického športu.



<< späť na aktuality
all rights reserved Auto Klub Košice © 2006   flag eu  made in europe - rollyweb.sk